5 mei oud

Bevrijdingsbrunch op de Koninklijke locatie Anneville

Op 5 mei worden om het hele land Bevrijdings-maaltijden georganiseerd om de burgers samen te brengen om de vrijheid gezamenlijk te vieren.

De buurtvereniging Geersbroek grijpt deze landelijke activiteit aan om het landgoed Anneville, maar ook de andere landgoederen centraal te zetten in het tijdsbestek van de oorlog en de bevrijding.

Niet alleen samen eten verbroederd, ook samen wandelen verbindt. Daarom nodigen wij de bewoners van Ulvenhout en Bavel AC uit om samen met ons in de morgen van 5 mei langs de landgoederen van Ulvenhout AC te wandelen. En mocht er plek over zijn ook onze buren uit Ulvenhout en het Ginneken welkom.
Vanuit Anneville voert de route langs Valkenberg, Hondsdonk en Luchtenburg en op ieder locatie wordt iets verteld over wat er in de oorlog ter plaatse gebeurde. Over de Cauwelaer gaat het terug naar Anneville. Een wandeling die nu vredig de Chaamse beek passeert, maar bij de bevrijding het leven kostte aan soldaat Kelly. Anneville als voormalig koninklijk verblijf is natuurlijk het sluitstuk waar we voor iedereen een BevrijdingsBrunch gaan verzorgen.
Wij vertrekken om 09.00 uur vanuit het Koetshuis op Anneville, waar ook gelegenheid is om fietsen en auto’s te parkeren. De wandeling is circa 8km en wij verwachten tegen 11.30 uur terug te zijn op Anneville om aan te schuiven voor de brunch. Onderweg is er een kleine versterking.
De kosten voor de brunch zijn € 5,—. Na aanmelding krijgt u een betaalverzoek en met de betaling is uw aanmelding definitief.
Loopt u met ons mee? Wij hebben de vrijheid om dat te doen. Laten we daar op deze dag al wandelend eens heel bewust bij stil staa
Aanmelden kan voor de bewoners van Ulvenhout en Bavel AC tot  15 april. Na deze datum wordt de inschrijving ook open gesteld voor de inwoners van Ulvenhout en het Ginneken wanneer er nog plaatsen voor de brunch beschikbaar zijn.

Is de wandeling bezwaarlijk, maar wilt u wel deelnemen aan de lunch. Dat kan natuurlijk ook. Vermeld dat svp bij de aanmelding.

graag aanmelden met het formulier hieronder